SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Monica Niculescu > Miami Open 2015. Monica Niculescu va juca împotriva Serenei Williams în meciul vedetă de azi

Miami Open 2015. Monica Niculescu va juca împotriva Serenei Williams în meciul vedetă de azi

indian wells 2015 niculescu serena

indian wells 2015 niculescu serena
Monica Niculescu si Serena Williams la startul partidei de la Indian Wells 2015

Monica Niculescu va juca, în turul doi de la Miami Open, pentru a doua oară în două săptămâni contra liderului mondial, Serena Williams, iar meciul e programat la ora de maximă audiență în SUA.

După ce o carieră întreagă a așteptat să joace contra Serenei Williams, Monica Niculescu va evolua pentru a doua oară împotriva liderului mondial în aproape două săptămâni. Cum Serena a cucerit de 7 ori trofeul la Miami, ea e tratată cu maximă atenție aici, astfel că, deloc întâmplător, meciul a fost programat la ora de gală, 20.00 (ora locală), adică la ora 2.00 la București. Evident, pe terenul central, ”Stadium”, cum e el denumit. Partida va fi transmisă în direct la Dolce Sport.

Acum două săptămâni, tot în turul 2, dar la Indian Wells, Serena s-a impus cu scorul de 7-5, 7-5 la capătul unui meci în care Monica și-a atras cuvinte de laudă din partea liderului mondial.

Tot azi, pe același teren, dar în deschiderea programului, va juca și Simona Halep, de asemenea în turul secund al probei de simplu.One thought on “Miami Open 2015. Monica Niculescu va juca împotriva Serenei Williams în meciul vedetă de azi

Leave a Reply

Top