SUNTETI AICI
ACASA > Maria Sharapova > Miami Open 2015. Simona Halep depinde doar de ea să urce pe locul 2 în clasamentul WTA. Maria Sharapova a fost eliminată!

Miami Open 2015. Simona Halep depinde doar de ea să urce pe locul 2 în clasamentul WTA. Maria Sharapova a fost eliminată!

simona halep bucurie indian wells

simona halep bucurie indian wells
Simona Halep dupa cucerirea titlului la Indian Wells

Simona Halep depinde doar de ea să revină pe locul 2 în clasamentul WTA. Maria Sharapova, actuala ocupantă a locului secund în lume ”și-a făcut treaba” și a părăsit Miami Open 2015 în turul secund.

Maria Sharapova, a doua favorită a turneului de la Miami a părăsit întrecerea în chiar primul ei meci. Ea a fost învinsă cu scorul de 7-6, 6-4 de rusoaica Daria Gavrilova, locul 97 WTA, beneficiară a unui wild-card la acest turneu. La Indian Wells, Gavrilova a fost învinsă în turul secund de Simona Halep.

În urma acestui rezultat, nu doar că Sharapova a scăpat de teama de a fi învinsă de Simona Halep, că tot vorbea ieri de jucătoarea noastră, dar are și posibilitatea de a pierde locul secund în lume în favoarea româncei. Pentru a ajunge pe locul doi, poziție pe care a mai ocupat-o și anul trecut, Simona trebuie să cucerească titlul la Miami.

miami open sharapova gavrilova
Maria Sharapova si Daria Gavrilova la finalul meciului de la Miami

One thought on “Miami Open 2015. Simona Halep depinde doar de ea să urce pe locul 2 în clasamentul WTA. Maria Sharapova a fost eliminată!

Leave a Reply

Top