SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Miami Open 2015. Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea și-au aflat adversarele din primul tur

Miami Open 2015. Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea și-au aflat adversarele din primul tur

indian wells 2015 simona halep
indian wells 2015 simona halep
Simona Halep la Indian Wells 2015

Nici nu s-a terminat bine turneul de la Indian Wells, câștigat de o manieră incredibilă de Simona Halep, că deja trebuie să ne gândim la următoarea competiție importantă, Miami Open 2015.

Favorită 3 a turneului de la Miami, Simona Halep are BYE în primul tur, urmând să joace în turul secund contra învingătoarei din meciul dintre Nicole Vaidisova și o jucătoare venită din calificări. Simona e pe aceeași jumătate de tablou cu Serena Williams, deci am putea avea o semifinală între cele două. Mai mult, în turul 3 am putea avea reeditarea finalei de la Indian Wells cu Jelena Jankovic! În sferturile de finală Simona ar putea juca împotriva canadiencei Eugenie Bouchard.

Monica Niculescu pare a fi urmărită de Serena Williams. Ea ar putea juca împotriva liderului mondial în turul secund la Miami Open 2015, dacă va trece în primul tur de americanca Shelby Rogers.

Irina Begu, cap de serie 31, revine în competiții după accidentarea de la Rio care a ținut-o aproape o lună departe de teren. Ea are BYE în primul tur. În turul secund, Irina va juca împotriva învingătoarei din meciul dintre Natalia Vikhlyantseva și Tereza Smitkova.

Revenită și ea în actitivate după o absență îndelungată, Sorana Cîrstea, beneficiara unui wild-card, va juca în primul tur contra americancei Christina McHale. În turul secund, Sorana va juca împotriva nemțoaicei Andrea Petkovic, cap de serie 9, care are BYE în primul tur.4 thoughts on “Miami Open 2015. Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea și-au aflat adversarele din primul tur

Leave a Reply

Top