SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Miami Open. Simona Halep, după calificarea în sferturi: ”Cred mult mai mult în șansele mele acum”

Miami Open. Simona Halep, după calificarea în sferturi: ”Cred mult mai mult în șansele mele acum”

simona halep miami open

simona halep miami open
Simona Halep la Miami

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale Miami Open după ce a obținut prima victorie din carieră în fața italiencei Flavia Pennetta.

La finalul meciului câștigat cu scorul de 6-3, 7-5 în fața italiencei Flavia Pennetta, Simona Halep era, evident, foarte fericită: ”A fost un meci foarte greu. Ea e o jucătoare foarte bună”, a declarat Halep. Ea a explicat și cum a fost posibilă extraordinara revenire din setul secund, în care a fost condusă cu 5-2, dar pe care l-a câștigat cu 7-5. ”În setul secund am fost condusă cu 5-2 și jucam rău, așa că știam că trebuie să-mi păstrez calmul și să încep să joc mai agresv și să lovesc mingea mai adânc. Am făcut asta când m-am întors pe teren. Am încercat totul și în final am fost capabilă să câștig”, a mai spus Simona Halep după meci.

Simona Halep a vorbit și despre precedentele meciuri cu Pennetta, de care fusese învinsă în toate partidele până acum și a explicat ce s-a schimbat de atunci până acum în jocul ei.”Îmi amintesc meciul disputat împotriva ei la US Open, în 2013, când m-a învins în turul patru”, a spus Simona Halep. ”A fost un meci puternic acolo. Am fost foarte dezamăgită când am pierdut acel meci. Ea lovește foarte puternic și e foarte dificil să joc împotriva ei. Dar acolo am stat mult mai în spatele terenului. Acum sunt mult mai agresivă. Am mult mai multă încredere acum. Cred mult mai mult în șansele mele acum”, a încheiat Simona Halep, care a ajuns la 13 meciuri consecutive fără înfrângere și care se află în cursă pentru revenirea pe locul 2 în lume.Leave a Reply

Top