SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 27 martie 2015: Janko Tipsarevic a revenit pe teren după două operații grele

POZA ZILEI, 27 martie 2015: Janko Tipsarevic a revenit pe teren după două operații grele

janko tipsarevic revenire miami operatie

janko tipsarevic revenire miami operatie
Janko Tipsarevic a revenit pe teren dupa doua operatii grele

După o absență de 17 luni din circuit, sârbul Janko Tipsarevic a revenit pe teren. Într-un meci de dublu pierdut, dar nu are nici o importanță rezultatul.

Janko Tipsarevic a revenit pe teren la Miami Open după o lungă absență cauzată de o serie de accidentări și operații. Tipsarevic, fost număr 8 ATP la simplu, nu mai jucase un meci din luna octombrie 2013, dar a revenit ieri datorită prietenului său, Novak Djokovic. Care s-a înscris și în proba de dublu tocmai pentru a-l susține pe Tipsarevic. Nu e prima dată când Djokovic face astfel de gesturi pentru prietenii lui. Să nu uităm mâna de ajutor întinsă lui Viktor Troicki atunci când acesta era suspendat pentru dopaj.

Revenind la tenis, trebuie spus că perechea Djokovic/ Tipsarevic a pierdut cu scorul de 6-4, 3-6, 10-7 în fața cuplului Robert Lindstedt/ Jurgen Melzer, dar mai important decât orice e că Tipsarevic a putut trece cu bine peste cea mai neagră perioadă din carieră. După cum se poate vedea și mai sus.One thought on “POZA ZILEI, 27 martie 2015: Janko Tipsarevic a revenit pe teren după două operații grele

Leave a Reply

Top