SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Ruptură în lumea tenisului: liderele clasamentului WTA de dublu, Sara Errani și Roberta Vinci, se despart!

Ruptură în lumea tenisului: liderele clasamentului WTA de dublu, Sara Errani și Roberta Vinci, se despart!

roberta vinci sara errani

roberta vinci sara errani
Roberta Vinci si Sara Errani, campioane la Wimbledon

Una dintre poveștile frumoase ale tenisului feminin s-a încheiat în această seară. Liderele clasamentului mondial de dublu, italiencele Sara Errani și Roberta Vinci, au anunțat că se despart și nu vor mai juca împreună.

Sara Errani și Roberta Vinci au anunțat despărțirea pe Facebook, printr-un comunicat comun: ”După o călătorie minunată în ultimii ani, care ne-a dat șansa de a obține rezultate excepționale, am scris acest anunț prin care vă anunțăm decizia noastră de a încheia parteneriatul nostru de dublu. Noi am investit multă energie, atât mentală cât și fizică, pentru a ne atinge obiectivele, de care suntem foarte mândre, dar acum simțim nevoie să luăm o pauză. E scopul nostru comun să ne propunem să ne concentrăm pe carierele de simplu și să ne stabilim noi obiective pe care să le îndeplinim”.

Cam așa sună, în mare, comunicatul semnat de ambele jucătoare, care au făcut istorie pentru tenisul italian în proba de dublu. Sara Errani (28 de ani) și Roberta Vinci (32 de ani) au reușit nu doar să devină lidere mondiale și să termine în ultimii 3 ani pe prima poziție în clasamentul WTA de dublu, dar și să devină a cincea pereche din istorie care a cucerit toate cele patru turnee de Grand Slam.

Cele două au în total 22 de titluri de dublu – primul a venit în 2010 – dintre care cinci de Grand Slam. Cele două sunt încă deținătoarele titlurilor la Stuttgart, Madrid, Wimbledon si Montreal.5 thoughts on “Ruptură în lumea tenisului: liderele clasamentului WTA de dublu, Sara Errani și Roberta Vinci, se despart!

Leave a Reply

Top