SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > VIDEO Francesca Schiavone a reușit un punct magnific, printre picioare, la Monterrey

VIDEO Francesca Schiavone a reușit un punct magnific, printre picioare, la Monterrey

francesca schiavone tweener monterrey wta

francesca schiavone tweener monterrey wta
Francesca Schaivone in momentul loviturii

Fostă campioană la Roland Garros și număr 4 mondial, italianca Francesca Schiavone a reușit ceea ce probabil că va fi votat punctul lunii martie în WTA.

În turul secund al turneului WTA de la Monterrey, Francesca Schiavone a reușit să câștige un punct în fața franțuzoaicei Caroline Garcia după ce a lovit mingea printre picioare. Un Tweener cum scrie la carte, chiar daca era cu fața spre terenul advers. Dar, în afară de spectacol, Schiavone nu a reușit mai mult, pentru că Garcia s-a impus cu scorul de 7-6, 6-0. Și nu s-a oprit acolo, Caroline Garcia, a treia favorită a turneului, urmând să joace în semifinale contra Anei Ivanovic, cap de serie numărul 1.

În cealaltă semifinală a turneului de la Monterrey vor juca favorite 2 și 4, Sara Errani și Timea Bacsinszky.

Iată mai jos lovitura reușită de Francesca Schiavone, cea care a scris istorie pentru tenisul italian, cucerind în 2010 titlul la Roland Garros, fiind învinsă apoi în 2011 în finala aceluiași turneu. De asemenea, locul 4 ocupat în clasamentul mondial WTA e cea mai înaltă poziție pe care a ajuns vreo jucătoare din Italia în această ierarhie.

francesca schiavone tweener monterrey wta
Francesca Schiavone a facut show, dar tot acasă a plecat



Leave a Reply

Top