SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Bombă în tenis: Clubul Pamira, deţinut de Marius Vecerdea, cere revocarea Comitetului Director al Federaţiei de Tenis

Bombă în tenis: Clubul Pamira, deţinut de Marius Vecerdea, cere revocarea Comitetului Director al Federaţiei de Tenis

marius vecerdea

marius vecerdea
Marius Vecerdea

Clubul sportiv Pamira din Sibiu, deținut de Marius Vecerdea, pregăteşte o lovitură de proporţii la  Adunărea Generală a FR Tenis, din 28 aprilie, revocarea Comitetului Director al Federaţiei Române de Tenis, pentru “management defectuos, promisiuni nerespectate şi lipsă de transparenţă”.

“Asociaţia CSTC Pamira din Sibiu, în calitate de membru afiliat al Federaţiei Române de Tenis (FRT), prin reprezentantul legal, domnul Vecerdea Marius Daniel, în calitate de preşedinte, supune aprobării Adunarii Generale Ordinare a FRT, convocată de Comitetul Director al FRT în data de 28 Aprilie 2015, în conformitate cu Statutul FRT, Art 27, Alin 4, cererea de revocare a Comitetului Director al FRT”, se arată în documentul depus, duminică seară, la sediul Federaţiei Române de Tenis, document care a ajuns şi în posesia Doartenis.ro.

Vecerdea acuză conducerea Federaţiei de management defectuos, promisiuni nerespectate și lipsă de transparenţă.

Asociaţia CSTC Pamira din Sibiu, prin reprezentantul ei legal, Marius Vecerdea, în calitate de preşedinte, consideră imperios necesară implementarea cât mai urgentă a unui Proiect Naţional pentru tenisul românesc, care să conţină o viziune, un plan şi o strategie care să servească interesele tenisului românesc. Asociaţia CSTC Pamira, prin Marius Vecerdea, a propus, în primul rând, membrilor Comitetului Director implementarea acestui Proiect, însă Comitetul Director a dat dovadă de lipsă de interes pentru tenisul românesc, iar prin acţiunile lor au arătat că apără doar interese personale, de imagine şi menţinerea cu orice preţ în funcţiile de conducere, încercând chiar să ofere funcţii, poziţii administrative şi chiar să propună spre negociere sume de bani pentru contracte de muncă fictive sau chiar propuneri de negociere a unor funcţii administrative sau de conducere în Comitetul Director (care în mod normal sunt date de membri afiliaţi, prin Adunarea Generala de Alegeri!), toate la limita legalităţii“, se mai arată în document.5 thoughts on “Bombă în tenis: Clubul Pamira, deţinut de Marius Vecerdea, cere revocarea Comitetului Director al Federaţiei de Tenis

  1. Un om de care sincer majoritatea oamenilor din tenis nu au auzit de el.A organizat turneul de la sibiu cu ajutorul primariei.Acum trebuie sa faca si el ceva sa “scoata capul” din anonimat.Vrea si el ceva un post pe la FRT sa auda lumea de el !!VARZA!

    1. tu cum te numesti stimabile? (sa vad daca am auzit de domnia ta si sa-ti spun cate parale faci). Revocarea comitetului director ar fi oricum o masura necesara, indiferent cine o cere si ce urmareste.

Leave a Reply

Top