SUNTETI AICI
ACASA > BRD Nastase Tiriac Trophy > BRD Nastase Tiriac Trophy: Horia Tecău s-a retras din cauza unei accidentări

BRD Nastase Tiriac Trophy: Horia Tecău s-a retras din cauza unei accidentări

horia tecau jean julien rojer
horia tecau jean julien rojer
Horia Tecau

Veste proastă de la BRD Nastase Tiriac Trophy: Horia Tecău, campionul ultimelor trei ediţii în proba de dublu, s-a retras din cauza unei accidentări.

Horia Tecău a venit la Bucureşti cu o tendinită, dar s-a înscris în proba de dublu cu speranţa că va putea să-şi apere trofeul cucerit în ultimii trei ani. De altfel, retragerea lui era previzibilă încă de acum două zile, căci la o întâlnire cu ziariştii a venit cu mâna bandajată şi a jucat doar cu mâna stângă.

Tecău şi Rojer erau principalii favoriţi ai probei de dublu la turneul din capitala României. Ei vor fi înlocuiţi de perechea Dusan Lajovic/ Diego Schwartzman, care va întâlni, în runda inaugurală, cuplul Patrick Grigoriu/Costin Pavăl.

În urma retragerii perechii Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, principalii favoriţi ai probei de dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy au devenit Florin Mergea şi partenerul său indian Rohan Bopanna.

Mai jos vedeţi şi înregistrările cu Horia Tecău şi mâna bandajată.

2 thoughts on “BRD Nastase Tiriac Trophy: Horia Tecău s-a retras din cauza unei accidentări

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close