SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > Canada a păstrat loc liber pentru Eugenie Bouchard în echipa de Fed Cup

Canada a păstrat loc liber pentru Eugenie Bouchard în echipa de Fed Cup

fed cup canada echipa

fed cup canada echipa
Echipa Canadei are deocamdata doar trei jucatoare

Eugenie Bouchard îi ţine în joc de glezne pe canadieni. Nimeni nu ştie dacă va juca sau nu împotriva României, aşa că i s-a ţinut loc liber în echipă.

Căpitanul nejucător al Canadei, Sylvain Bruneau, a convocat numai trei jucătoare pentru întâlnirea cu România, pe Gabriela Dabrowski (177), Sharon Fichman (206) şi Francoise Abanda (243), lăsând un loc liber, care ar putea fi ocupat de Eugenie Bouchard, a şaptea jucătoare a lumii.

Bruneau a procedat similar şi la partida anterioară, cu Cehia (scor 0-4), din februarie, când tot aceleaşi trei jucătoare au fost în lotul anunţat iniţial, în speranţa că numărul 1 canadian va veni la echipă. În cele din urmă, Bouchard nu s-a mai alăturat echipei, iar locul ei a fost luat de o junioară de 16 ani, Charlotte Robillard-Millette, locul 802 WTA.

E puţin probabil ca de data aceasta Bouchard să apară, din două motive. Primul ar fi ca ea ştie că şi cu ea şi fără ea rezultatul ar fi tot ăla, adică România ar învinge. Pentru că gândindu-ne că ea şi-ar câştiga meciurile, nu ar avea cine să facă punctul trei. Şi nu, nu prea cred în “mingea e rotundă”, “buturuga mică răstoarnă carul mare” şi aşa mai departe. Noi pornim ca favoriţi în acest meci şi cu Bouchard şi fără.

În al doilea rând, dacă vroia să joace în sală la Montreal, pe iute, nu ar fi cerut ca “disperata” wild-card la Charleston, turneu care se dispută pe zgură şi care o pregăteşte pentru sezonul de zgură european.

Tot azi, în ultima zi de anunţare oficială a echipelor, căpitanul nejucător al României, Alina Tecşor-Cercel, a dat numele celor 4 fete care ne vor reprezenta la Montreal.

Partida Canada – România va avea loc în 18 şi 19 aprilie, la Arena Maurice Richard din Montreal. Învingătoarea va evolua în 2016 în Grupa Mondială I, iar învinsa va juca în Grupa Mondială II.One thought on “Canada a păstrat loc liber pentru Eugenie Bouchard în echipa de Fed Cup

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close