SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > Fed Cup Canada – Romania: Andreea Mitu a învins-o pe Eugenie Bouchard și România conduce cu 2-1!

Fed Cup Canada – Romania: Andreea Mitu a învins-o pe Eugenie Bouchard și România conduce cu 2-1!

andreea mitu fed cup

andreea mitu fed cup
Andreea Mitu in Fed Cup

Andreea Mitu a obținut cea mai mare victorie a carierei! A învins-o pe a șaptea jucătoare a lumii, Eugenie Bouchard, și România conduce cu scorul general de 2-1 în barajul pentru Grupa Mondială I a Fed Cup!

Andreea Mitu, a 107-a jucătoare a lumii, a obținut o victorie excepțională și a învins-o cu scorul de 6-4, 4-6, 6-1 pe a șaptea jucătoare a lumii, Eugenie Bouchard! România conduce cu scorul general de 2-1 și este foarte aproape de o calificare după 23 de ani în Grupa Mondială I a Fed Cup!

Introdusă în acest meci în locul Irinei Begu, accidentată, Andreea Mitu a resimțit la final tensiunea, izbucnind în lacrimi de bucurie. Felicitări, Andreea!

Si dacă vă intrebati cine e Andreea Mitu, aflați că anul trecut pe vremea aceasta se gândea să se retragă! AICI citiți o poveste excepțională, povestea vieții Andreei Mitu, care în prima parte a anului trecut a avut parte de o groază de ghinioane.7 thoughts on “Fed Cup Canada – Romania: Andreea Mitu a învins-o pe Eugenie Bouchard și România conduce cu 2-1!

Leave a Reply

Top