SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > Fed Cup Canada – Romania: Andreea Mitu după victoria cu Eugenie Bouchard: ”Am avut emoții mari”

Fed Cup Canada – Romania: Andreea Mitu după victoria cu Eugenie Bouchard: ”Am avut emoții mari”

andreea mitu fed cup

andreea mitu fed cup
Andreea Mitu a invins-o pe Eugenie Bouchard in Fed Cup

Andreea Mitu a obținut azi cea mai mare victorie a carierei, învingând-o pe Eugenie Bouchard. La final, ea a recunoscut că a avut emoții mari.

Andreea Mitu, care acum un an vroia să se lase de tenis, a recunoscut, în interviul acordat pentru DolceSport, că a aflat că va juca în meciul de simplu de abia după antrenamentul de azi. ”Am dormit foarte bine, pentur că nu m-am gandit ca o să intru în teren. Dupa antrenament, când Irina s-a decis să se păstreze pentru dublu, am avut emoții mari, a fost o încărcătură emoționala imensă”, a spus Andreea.

Ea a spus că acesta a fost ”cel mai greu meci câștigat, cu o jucătoare de Top 10. Victoria înseamnă foarte mult. Dacă cineva mi-ar fi spus că voi învinge nu aș fi crezut, pentru că sunt de fel mai mult realistă decât pozitivă și mereu tind să pun răul în față. În ultimul set am lăsat emoțiile deoparte, am incercat sa intru montata si sa fiu plina de energie. Mi-a fost teama. Am crezut ca va juca mult mai bine. Am intrat timorata putin. Alina a continuat sa imi spuna sa imi fac jocul, sa servesc sa imi asum riscul, sa nu ma gandesc la scors. La un moment dat am intrebat-o cat e scorul, așa eram de montată”, a mai declarat Andreea Mitu.8 thoughts on “Fed Cup Canada – Romania: Andreea Mitu după victoria cu Eugenie Bouchard: ”Am avut emoții mari”

Leave a Reply

Top