SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > Fed Cup Canada – Romania: Eugenie Bouchard a anunțat că va juca pentru echipa Canadei

Fed Cup Canada – Romania: Eugenie Bouchard a anunțat că va juca pentru echipa Canadei

canada eugenie bouchard fed cup

canada eugenie bouchard fed cup
Eugenie Bouchard va juca in meciul de Fed Cup cu Romania

Liderul echipei de Fed Cup a Canadei, Eugenie Bouchard, s-a decis: va juca în meciul cu România, de la finalul acestei săptămâni.

Clasată pe locul 7 în lume, Bouchard va fi lidera echipei Canadei și cea mai bine clasată jucătoare care va evolua în confruntarea de Fed Cup Canada – România în meciurile programate la Montreal, în 18 și 19 aprilie. ”E ceva special pentru mine că meciul de Fed Cup va avea loc în orașul meu natal, Montreal. Sper ca toată lumea să vină să vadă tenis de calitate să și să susțină Canada”, a declarat Bouchard.

Dacă doriți că vedeți imagini de la reunirea echipei României, AICI e locul potrivit

În vârstă de 21 de ani, Bouchard nu trece deloc printr-o perioadă bună, victoriile sale din circuit fiind mai rare decât ninsorile vara. Chiar dacă e un nume important, după părerea mea venirea ei la echipă e bună doar pentru vânzarea biletelor și, eventual, pentru menținerea suspansului. Căci, presupunând că ea își va câștiga ambele meciuri – deși am dubii că va reuși – tot nu are cine să facă punctul trei pentru Canada.

Anul trecut, când Canada a reușit să învingă Serbia și Slovacia, alături de Bouchard – care juca tenis, nu ca în 2015, când dovedește reale calități de fotomodel – se afla Aleksandra Wozniak, cea care de fapt aducea punctul decisiv și care acum nu mai e în echipă. Acum, însă, Bouchard e secondată de Sharon Fischman, locul 206 WTA, care, oricât ar fi de rotundă mingea, chiar nu cred că poate emite pretenții în fața jucătoarelor noastre, mai ales că e și nițel accidentată. Iar la dublu, dacă se va ajunge la acel meci, am încredere că Irina Begu și Raluca Olaru vor rezolva situația în favoarea lor.

Așadar, ca să închei, deși știu că vor exista și mulți care poate nu vor fi de acord cu mine, revenirea lui Bouchard în echipa Canadei e doar o bună lovitură de marketing și atât. Căci biletele se vor vinde mult mai bine, poate și tricouri cu Canada, dar atât. Căci noi, dacă toată lumea va fi sănătoasă, putem deja să ne gândim la tragerea la sorți pentru Grupa Mondială I.Leave a Reply

Top