SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Fed Cup Canada – Romania: Echipa noastră s-a reunit pe aeroport la Montreal

Fed Cup Canada – Romania: Echipa noastră s-a reunit pe aeroport la Montreal

romania fed cup reunire canada

romania fed cup reunire canada
Andreea Mitu, Raluca Olaru, Irina Begu, Alina Tecșor și Alexandra Dulgheru pe aeroport in Montreal

Echipa de Fed Cup a României a avut cea mai interesantă reunire dintre toate participantele în această fază de baraje din Cupa Federației. Extrem de sugestiv pentru ceea ce înseamnă tenisul de azi, cu călătorii în toate colțurile lumii, fetele noastre s-au reunit pentru meciul de Fed Cup Canada – România pe aeroportul din Montreal.

Plecați ieri dimineață din țară, Raluca Olaru, Alina Tecșor Cercel și ceilalți membri ai staff-ului echipei de Fed Cup a României au ajuns în cursul acestei seri la Montreal. Acolo unde, cu un alt avion, cam în același timp, au aterizat și cele trei fete care au jucat la Charleston: Irina Begu, Andreea Mitu și Alexandra Dulgheru.

După această reunire pe aeroport, fetele noastre au plecat spre hotel, iar de luni vor începe antrenamentele în imensa sală/ patinoar care va găzdui partida de Fed Cup Canada – România. Meciurile vor avea loc sâmbătă și duminică, îvingătoarea urmând să joace anul viitor în Grupa Mondială I a competiției.

echipa romania fed cup canada
Sosirea in Canada s-a facut simultan de ambele contingente2 thoughts on “Fed Cup Canada – Romania: Echipa noastră s-a reunit pe aeroport la Montreal

Leave a Reply

Top