SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Miami Open 2015. Simona Halep a vorbit despre posibilitatea de a fi numărul 1 WTA

Miami Open 2015. Simona Halep a vorbit despre posibilitatea de a fi numărul 1 WTA

simona halep miami open
simona halep miami open
Simona Halep la Miami

Simona Halep a fost asaltată de ziariști la conferința de presă de după victoria cu Sloane Stephens, din sferturile de finală de la Miami Open.

Cum e cea mai în formă jucătoare din circuit, adunând 14 victorii consecutive, întrebarea legată de posibilitatea de a deveni, în viitorul apropiat, numărul 1 mondial a venit firesc. Simona i-a surprins însă pe toți cei prezenți cu răspunsul ei: ”Când Serena e locul 1, nu prea poți să te gândești că tu vei fi lider. Cred că e greu să te gândești la asta atâta vreme cât ea încă mai joacă. Eu cred că și locul 3 e foarte bun. Înseamnă că sunt a treia din lume”, a spus Simona Halep la conferința de presă.

Românca a vorbit și despre Serena: ”E foarte puternică. E o adevărată campioană. O admir foarte mult și am învățat multe lucruri de la ea. De fiecare dată devin mult mai puternică după ce joc împotriva ei. Ea a fost acolo sus mulți ani și știe cum să treacă peste fiecare situație. Nu e ușor pentru o jucătoare să stea sus atâția ani. Eu deja sunt în top de un an și nu e ușor să manageriez presiunea. Dar ea e o mare campioană și știe cum trebuie să procedeze”, a declarat Simona.

Partida din semifinalele Miami Open dintre Simona Halep și Serena Williams e programată a se disputa vineri dimineață.Leave a Reply

Top