SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Miami Open 2015. Simona Halep despre meciul cu Serena Williams: “Nu am nimic de pierdut”

Miami Open 2015. Simona Halep despre meciul cu Serena Williams: “Nu am nimic de pierdut”

simona halep serena williams

simona halep serena williams
Simona Halep si Serena Williams au jucat ultima oara la Turneul Campioanelor

Simona Halep și Serena Williams se vor întâlni, vineri dimineață, în semifinalele Miami Open, în cel mai așteptat meci al acestei prime părți a anului în tenisul feminin. Căci nu e puțin lucru ca liderul clasamentului mondial și cea mai în formă jucătoare din circuit – Simona e neînvinsă de 14 meciuri – să joace un meci direct.

După victoria obținută în fața americancei Sloane Stephens, Simona Halep a declarat, referitor la întâlnirea cu Serena: ”Toată viața îmi voi aminti de victoria pe care am obținut-o în fața ei la Singapore, pentru că a fost un meci atât de bun pentru mine”, a spus Simona, referindu-se la acel 6-0, 6-2 administrat liderului mondial la Turneul Campioanelor.

Referindu-se la semifinala de vineri dimineață, de la ora 4.00, Simona a spus: Trebuie să cred că o pot învinge din nou. Trebuie să merg pe teren și să cred în șansa mea. Nu am nimic de pierdut. Ea e cea mai bună jucătoare din lume”, a declarat tenismena noastră, care dacă va câștiga turneul va reveni pe locul 2 în clasamentul mondial WTA.CITEȘTE ȘI:  ȘTIRILE ZILEI, 2 septembrie 2017: Fabio Fognini, suspendat și dat afară de la US Open după insulte aduse arbitrului

Leave a Reply

Top