SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Miami Open 2015. Semifinala Simona Halep – Serena Williams va avea loc vineri dimineața

Miami Open 2015. Semifinala Simona Halep – Serena Williams va avea loc vineri dimineața

miami open simona halep

miami open simona halep
Simona Halep e in semifinale la Miami Open

Cel mai așteptat meci al anului din tenisul feminin, cel dintre liderul clasamentului mondial feminin, Serena Williams, și cea mai în formă jucătoare din circuit, Simona Halep, va avea loc vineri dimineață, de la ora 4.00 (ora României).

Calificată în semifinale la Miami după un meci superb făcut în fața americancei Sloane Stephens, Simona Halep va juca în mai puțin de 24 de ore o partidă pe care a așteptat-o tot anul. Serena Williams, cea care a lipsit în urmă cu două săptămâni, la Indian Wells, de la întâlnirea cu jucătoarea noastră, promite că va fi pe teren de data aceasta. Semifinala feminină a Miami Open dintre Simona și Serena va avea loc joi seara, de la ora 21.00 (ora SUA), adică vineri dimineața, ora 4.00 (ora României). Partida va fi transmisă în direct de DolceSport.

De-a lungul timpului, Simona Halep și Serena Williams s-au mai întâlnit de 5 ori, americanca impunându-se de 4.

Dată fiind importanța meciului – nu e de colo să se întâlnească cele mai valoroase jucătoare din circuit – partida a fost programată ultima în programul zilei. În deschidere, de la ora locală 13.00, se joacă cealaltă semifinală: Andrea Petkovic – Carla Suarez Navarro.2 thoughts on “Miami Open 2015. Semifinala Simona Halep – Serena Williams va avea loc vineri dimineața

Leave a Reply

Top