SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > O victorie la Stuttgart o readuce pe Simona Halep pe locul 1 în Road to Singapore

O victorie la Stuttgart o readuce pe Simona Halep pe locul 1 în Road to Singapore

simona halep stuttgart

simona halep stuttgart
Simona Halep la Stuttgart

Simona Halep luptă pe mai multe fronturi la Stuttgart.

Pe lângă titlul pe care vrea să-l cucerească la Stuttgart, Simona Halep are încă două obiective la turneul german. Primul ar fi să urce pe locul 2 în clasamentul mondial WTA, cel pe baza căruia se stabilesc capii de serie. Prin calificarea în sferturile de finală la Stuttgart a pus presiune pe Maria Sharapova, actuala ocupantă a locului secund în lume. Concret, acum rusoaica, dacă vrea să-și păstreze locul în spatele Serenei Williams trebuie să se califice măcar în finala turneului german.

Dar nici asta nu o va ajuta dacă Simona va câștiga mâine, așa cum sperăm cu toții, contra învingătoarei dintre Diyas și Errani. Căci o calificare a Simonei în semifinale o obligă pe Sharapova să cucerească titlul dacă vrea să rămână pe locul 2.

Un alt clasament la care Simona va puncta serios este cel care decide finalistele Turneului Campioanelor, Road to Singapore. Dacă va cuceri titlul al Stuttgart, Simona Halep o va depăși pe Serena Williams, actualul lider. E o poziție care nu o ajută decât psihic, pentru că nu o văd pe Simona lăsând-o mai moale pe finalul sezonului doar pentru că va obține calificarea la Turneul Campioanelor la jumătatea sezonului. Oricum, Simona e prima și într-o altă ierarhie. E singura jucătoare din circuit care a câștigat 25 de meciuri în acest sezon.Leave a Reply

Top