SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep va continua colaborarea cu Darren Cahill la turneele de la Madrid și de la Roma

Simona Halep va continua colaborarea cu Darren Cahill la turneele de la Madrid și de la Roma

simona halep selfie plaja miami

simona halep selfie plaja miami
Simona Halep si echipa ei pe plaja in Miami

Colaborarea dintre Simona Halep și antrenorul australian Darren Cahill va continua și la câteva dintre marile turnee europene.

Simona Halep a surprins și nu prea în momentul în care a fost văzută, la antrenamentele de la Indian Wells și Miami, în compania antrenorului australian Darren Cahill. Unul dintre cei mai respectați pe plan internațional, care a lucrat, de-a lungul timpului, cu doi lideri mondiali – Lleyton Hewitt și Andre Agassi și care acum e antrenor consultant al echipei Adidas. Și al jucătoarelor care sunt sub contract cu această echipă – evident, dacă și ele sunt de acord.

Ei bine, Simona a fost de acord la cele două turnee americane, iar lucrurile au mers foarte bine. Așa că această colaborare cu Darren Cahill va continua și în Europa. Pentru început la turneele de la Madrid și de la Roma, care se dispută înaintea Roland Garrosului. Acest fapt a fost deconspirat chiar de Darren Cahill, care a răspuns unei întrebări pe Twitter referitoare la continuarea colaborării cu Simona și echipa ei. ”Voi fi în Madrid și Roma pentru Adidas. Ca întotdeauna. E o șansă bună să continuăm acolo munca”, a scris Darren Cahill, după care a adăugat că la cele două turnee se va ocupa și de nemțoaica Angelique Kerber. Cea alături de care a și făcut un stagiu de pregătire în Las Vegas înainte de Indian Wells.

În ceea ce privește gradul de înțelegere dintre Darren Cahill și echipa Simonei, nu doar rezultatele, ci și o postare pe același Twitter – prea puțin apreciat în România față de câte poate oferi, după părerea mea – indică plăcerea pe care a avut-o australianul fiind alături de români și de fizioterapeutul portughez din echipa Simonei. ”Mii de mulțumiri Simonei și echipei ei (Victor, Theo, Carlos & Virginia) pentru că m-au invitat să le fiu alături în ultimele 4 săptămâni. Ne-am distrat grozav”, a scris antrenorul. Și a postat chiar poza de mai sus. Care ar fi ieșit și mai bine dacă Simona ar fi avut un selfie stick, știți voi, din acela care te ajută să îți lungești mâna și să mai declanșezi și aparatul.

CITEȘTE ȘI:  Roland Garros 2015: Irina Begu şi Andreea Mitu vor deschide programul zilei de sâmbătă. Va juca şi Horia Tecău

În ceea ce privește programul ei de turnee până la Roland Garros, așa cum ați aflat de aici, ea nu va juca în Fed Cup – va face anunțul zilele acestea – dar va participa la trei turnee importante înainte de competiția pariziană la care are șanse să cucerească primul titlu de Grand Slam al carierei.Leave a Reply

Top