SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep despre Ion Țiriac: ”Îl respect foarte mult, apreciez susținerea și sfaturile lui!”

Simona Halep despre Ion Țiriac: ”Îl respect foarte mult, apreciez susținerea și sfaturile lui!”

simona halep stuttgart

simona halep stuttgart
Simona Halep

Simona Halep e tratată ca o adevărată vedetă la Madrid, turneu la care anul trecut a jucat finala.

Ea a acordat un interviu pentru site-ul oficial al turneului, în care a vorbit despre Ion Țiriac, despre însemnătatea turneului de la Madrid pentru ea și despre multe alte lucruri. De exemplu, ea a spus că finala de anul trecut, deși pierdută, i-a dat multă încredere, iar turneul de la Madrid ”este la fel de important ca unul de Grand Slam. E mai mult decît un antrenament pentru Roland Garros. E un trofeu pe care mi l-aș dori în palmares. Abia aștept să revin și să joc în acest turneu minunat. Ar fi impresionant să-l câștig”.

Evident, nu putea fi evitată întrebarea legată de Ion Țiriac, organizatorul turneului: ”Este e o persoană pe care o respect foarte mult, apreciez susținerea și sfaturile sale”, a spus Simona. În ceea ce privește suprafața de joc, zgura, Simona e încântată să evolueaze pe ea și a și explicat de ce: ”Mă mișc mai natural pe zgură, am un stil mai apropiat de acest gen de suprafață. Jucăm multe turnee pe suprafețe dure, prea puține pe zgură. E mai bine pentru corpurile sportivilor să existe turnee pe zgură”, a mai spus Halep.

Proaspăt revenită pe locul 2 în lume, ceea ce înseamnă că va fi cap de serie 2 și la Madrid și la Roma, Simona Halep are o presiune pe umeri, pentru că toată lumea vrea să o învingă, dar acest lucru nu o mai deranjează: ”Simt presiunea, evident. Dar mă obișnuiesc cu ea zi de zi și îi pot face față”.One thought on “Simona Halep despre Ion Țiriac: ”Îl respect foarte mult, apreciez susținerea și sfaturile lui!”

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close