SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep după calificarea în semifinale la Stuttgart: «Sunt fericită că am câştigat»

Simona Halep după calificarea în semifinale la Stuttgart: «Sunt fericită că am câştigat»

simona halep stuttgart

simona halep stuttgart
Simona Halep la Stuttgart

Calificată în semifinalele turneului WTA de la Stuttgart, Simona Halep a fost extrem de volubilă la conferinţa de presă.

După victoria obţinută în faţa italiencei Sara Errani, Simona Halep le-a explicat ziariştilor că se bucură că a rămas în cursă la Stuttgart, pentru că astfel poate juca mai mult pe zgură.

Sunt fericită că am câştigat, pentru că am nevoie de meciuri la acest început de sezon pe zgură. Aşa că a fost bine că am avut o adversară dificilă în primul meci, care a lovit mingea foarte puternic, iar astăzi am întâlnit o jucătoare diferită. Mingile lui Errani sunt greu de jucat. Trimite mingea înalt şi ştii că o să sară mult, astfel că e dificil să finalizezi punctul. Se mişcă foarte bine, iar serviciul ei, deşi nu este puternic, e greu să-l ataci. Dar cred că am făcut o treabă bună cu returul şi am stat foarte aproape de linia de fund, încercând să deschid terenul mai mult ca să finalizez, să fac puncte câştigătoare. Nu am putut să fac prea multe, dar a fost un meci bun, cred”, a spus Halep.

În semifinale, Halep va juca împotriva danezei Caroline Wozniacki.Leave a Reply

Top