SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Sorana Cîrstea s-a retras de la Charleston. 4 românce vor juca pe tabloul principal

Sorana Cîrstea s-a retras de la Charleston. 4 românce vor juca pe tabloul principal

sorana cirstea antrenament charlestone

sorana cirstea antrenament charlestone
Sorana Cirstea incepuse deja antrenamentele pe zgura

O veste proastă de la Sorana Cîrstea. S-a retras de la Charleston.

Problemele continuă pentru Sorana Cîrstea. Accidentată la umăr încă de anul trecut, fără victorie la simplu în puținele meciuri pe care le-a disputat în acest sezon, românca traversează cel mai prost sezon de când s-a apucat la tenis. Îndrăznesc să spun că e mai rău decât acela când s-a operat la picior, pentru că atunci avea un program de recuperare. Acum, cu incertitudinea umărului, care când o doare când o lasă, nu poate să-și facă nici un plan de turnee, de pregătire, nimic. Văzut din afară, pare că operația e soluția cea mai sigură pentru a scăpa de probleme, însă și ea e cu dus și întors, pentru că nimeni nu îți poate garanta că după ce aproape 10 luni de pauză necesare recuperării vei fi ca nou la revenire. De aceea, numai în pielea Soranei să nu fim în aceste luni care s-au scurs de la începutul anului.

Aceleași probleme au făcut-o să se retragă de la Charleston, acolo unde ar fi trebuit să joace în calificări. Încă nu am o confirmare oficială a ceea ce s-a întâmplat de fapt, dar cert e că Sorana ar fi trebuit să fie pe tabloul de calificări, dar numele ei lipsește. Cum și tabloul principal s-a completat, nemaifiind nici un wild-card liber, rezultă că ea s-a retras de tot din concurs. Din păcate și pentru ea și pentru tenisul românesc.

Astfel, la Charleston, în proba de simplu, vom fi reprezentați de 4 românce, direct acceptate pe tablou: Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu și Edina Gallovits-Hall. Ultimele două au fost acceptate după ce mai multe jucătoare înscrise inițial au renunțat la participare.2 thoughts on “Sorana Cîrstea s-a retras de la Charleston. 4 românce vor juca pe tabloul principal

Leave a Reply

Top