SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > VIDEO Imagini cu Simona Halep de la filmările spotului pentru Adidas Climachill

VIDEO Imagini cu Simona Halep de la filmările spotului pentru Adidas Climachill

simona halep adidas climachill
simona halep adidas climachill
Simona Halep in reclama Adidas Climachill

Simona Halep este, alături de fotbalistul Gareth Bale şi de baschetbalistul Jeremy Lin și de atleta Octavious Freeman, ambasador global al campaniei „Uncontrol Yourself”, destinată gamei de produse Climachill, pentru sezonul primăvară/ vară 2015.

Pentru că nu am idee care sunt beneficiile acestui produs, dar de care sunt convins să rău nu poate face, vă invit mai întâi să vedeţi câteva imagini cu Simona Halep de la şedinţa foto realizată pentru această campanie. Apoi, după ce veţi viziona videoul puteţi să citiţi şi câte ceva despre aceste produse, din comunicatul de presă.

Campania prezintă evoluția gamei Climachill, lansate în 2014, si lanseaza tricoul negru creat special pentru antrenamente intense. Acesta are un design unic, ce avantajează orice siluetă, si este prevăzut cu cea mai avansată tehnologie active-cooling din industria de profil.

Datorită funcției revoluționare de răcire instantanee, a gradului ridicat de permeabilitate și a capacității superioare de transfer de căldură și umezeală, tricoul menține temperatura corpului la un nivel optim chiar și la temperaturi foarte ridicate. Acesta le permite atleților să se antreneze mai intens, să alerge mai mult și să își păstreze concentrarea pentru o performanță mai bună atât la antrenamente, cât și în timpul competițiilor.

Pentru prima dată în industrie s-au folosit sfere 3D de aluminiu, poziționate strategic pe zona spatelui și a cefei, ce reprezintă zonele care se încalzesc cel mai repede și oferă o senzație imediată de răcorire.

Materialul din micro fibră al echipamentului permite pielii să respire și îndepărtează umezeala de la nivelul pielii. Revolutionarele fire plate SubZero, care au  în compoziție titan,  ajută la maximizarea suprafeței de contact cu pielea și permite corpului sa elibereze mai multă căldură și să asigure o senzație de răcorire.Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close