SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Virginia Ruzici a dezvăluit care este rolul lui Ion Țiriac în echipa Simonei Halep

Virginia Ruzici a dezvăluit care este rolul lui Ion Țiriac în echipa Simonei Halep

simona halep virginia ruzici
simona halep virginia ruzici
Simona Halep si Virginia Ruzici dupa victoria de la Sofia

Implicarea omului de afaceri Ion Țiriac în managementul brandului Simona Halep – că deja nu mai e doar o jucătoare, e un adevărat brand – nu e un secret pentru nimeni. Virginia Ruzici, managerul cu acte al româncei, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre poziția pe care o ocupă și despre rolul fostului tenismen în echipa jucătoarei noastre.

I-am cerut o mana de ajutor in vederea unor contracte si a unor sfaturi tenisistice. Se stie, Ion Tiriac a fost managerul meu si este omul in care am cea mai mare incredere. El a raspuns pozitiv si ii multumim pentru asta, si eu, si Simona“, a spus Ruzici in editia tiparita a Gazetei Sporturilor, informația fiind redată apoi de ziare.com.

Fosta campioană de la Roland Garros a dezvăluit și de ce a apelat la Țiriac. ”Nu e ceva neobisnuit ca managerul independent, cum sunt eu, sa apeleze la ajutor, uneori, pe anumite aspecte, chiar la firme mari. Eu sunt constienta ca am nevoie de ajutor pentru a ma ocupa de interesele unei jucatoare de varf, cum este Simona, si atunci m-am indreptat spre oamenii pe care ii cunosc, Ion Tiriac si mana sa dreapta, Gerard Tsobanian”, a mai spus Virginia Ruzici pentru sursa citată.

E bine că măcar s-a lămurit situația, deși cred că la mijlocul acestei legături de afaceri e și un instinct de conservare, căci în acest caz cred că peștele mic nu e înghițit de cel mare doar pentru că e mai comod așa.

Ca o observație personală, fără să am nici o dovadă cât de mică, eu zic că de la distanță nu pare totul atât de roz. Pentru că dacă era așa, atunci Virginia Ruzici, pentru care am tot respectul pentru ceea ce a făcut pentru Simona de când doar câțiva iubitori ai tenisului știam despre ea, ar fi fost prezentă și la Indian Wells, alături de Ion Țiriac. Se știe, acolo omul de afaceri a fost singur în preajma Simonei, Ruzici venind în State abia la Miami, după plecarea lui Țiriac. Pentru a învăța de la cel mai bun trebuie să stai pe lângă el cât mai mult timp, iar în acest caz lucrurile s-au petrecut invers…10 thoughts on “Virginia Ruzici a dezvăluit care este rolul lui Ion Țiriac în echipa Simonei Halep

  1. Deşi deobicei nu fac comentarii şi cu tot respectul pe care îl am față de dumneavoastră îmi exprim şi eu părerea față de acest articol. Este doar o părere personală; eu cred că domnul Țiriac şi doamna Ruzici pot face parte împreună din echipa Simonei,deoarece au atribuții diferite în această echipă şi probabil Simona are nevoie de ambii foști mari campioni !!!

  2. @ Doar Tenis : In 2014 primul turneu la care a aparut Ruzici a fost Miami. In 2015 a fost si la Aussie Open si la Fed Cup inainte . Deci nu prea are legatura :p. Nu trebuie sa mearga cu ea peste tot, desi cand o face e acolo, la meci ,la antrenament , peste tot aproape :p

  3. e posibil sa fie adevarat, dar eu astept momentul in care ii voi vedea pe Ruzici si Tiriac alaturi. De regula cand apare Ion Tiriac ea dispare din peisaj, sau sta in alta parte, departe de el… Poate e doar un scenariu – am si zis ca nu am chiar nici o informatie legata de asta – dar mie mi se pare ciudat, mai ales ca, asa cum ai zis si tu, atunci cand e cu Simona e mereu alaturi de ea

  4. La antrenamete la Miami au fost si amandoi in aceeasi locatie, asta iti zic sigur (si la meciuri) :p si parca am vazut si in trecut alte poze si erau amandoi. Doar n-o fi zis ca e persoana in care are cea mai mare incredere , Doar de dragul declaratiilor :p.

  5. Eu cred ca nu este nicio fricțiune între Ruzici și Țiriac ci pur și simplu nefiind Ruzici prin preajmă Țiriac a fost la vedere. Dacă este ea el nu mai este nevoie să stea chiar așa de vizibil aproape pentru ca se ocupa Ruzic de toată bucătăria.

Leave a Reply

Top