SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep a făcut top 3 al celor mai periculoase jucătoare pe zgură: locul 2 e o surpriză

Simona Halep a făcut top 3 al celor mai periculoase jucătoare pe zgură: locul 2 e o surpriză

Simona Halep media day madrid

Simona Halep media day madrid
Simona Halep si autograful pe camera oglinda

Simona Halep a fost asaltată de întrebări la ziua dedicată presei de la Madrid. Printre altele, românca a făcut și un top 3 al adversarelor care se descurcă cel mai bine pe zgură.

În opinia mea, Top 3 adversare pe zgură sunt: Maria Sharapova, pentru că a câștigat anul trecut aici și la Roland Garros, Carla Suarez Navarro, pentru că joacă foarte bine pe zgură și Serena Williams, care e mereu periculoasă”, a declarat Simona Halep.

Ea a vorbit și despre ce înseamnă turneul de la Madrid pentru ea: ”Este un turneu important pentru mine, aici am jucat anul trecut prima mare finală a mea. A însemnat foarte mult. Am jucat bine anul trecut, sper ca și acum să joc măcar la fel de bine. E un turneu foarte important, trebuie să văd cât de bine voi putea juca. O voi lua meci cu meci”, a spus ea. Simona a spus că se simte la Madrid ca acasă: ”Totul e foarte plăcut aici: mâncarea e bună, complexul, hotelul, totul. Condițiile sunt foarte bune. Mă simt ca acasă aici, e foarte aproape de casă, patronul e român. Am avut în ultimii ani mai multe wild-card-uri care m-au ajutat foarte mult și îi mulțumesc pentru asta. Aici am început să joc tenis bun în 2013, de aceea e un turneu special pentru mine”.

Evident, a venit și întrebarea legată de clasamentul mondial și de posibilitatea de a deveni lider mondial. Răspunsul Simonei a fost cam același pe care l-a dat de fiecare dată: ”Pentru mine, clasamentul nu e atât de important, e mai importantă să câștig meciuri, să câștig turnee, dacă pot. Dar mă bucur mult că am putut reveni iar pe locul 2 în lume. Visul meu e să câștig un Grand Slam și apoi să fiu număru 1, dacă va fi posibil. Nu vreau să mă gândesc la asta, nu vreau să simt presiune. Vreau doar să intru pe teren și să joc cel mai bun tenis”, a explicat ea.

Azi, Simona Halep va debuta la Madrid, contra franțuzoaicei Alize Cornet.



One thought on “Simona Halep a făcut top 3 al celor mai periculoase jucătoare pe zgură: locul 2 e o surpriză

Leave a Reply

Top