SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Florin Mergea și Rohan Bopanna AU CÂȘTIGAT titlul la Mastersul de la Madrid!

Florin Mergea și Rohan Bopanna AU CÂȘTIGAT titlul la Mastersul de la Madrid!

florin mergea rohan bopanna

florin mergea rohan bopanna
Florin Mergea si Rohan Bopanna

Excepțională performanță pentru Florin Mergea și partenerul său, indianul Rohan Bopanna! Cei doi au câștigat titlul la Mastersul de la Madrid!

În finala turneului Masters de la Madrid, Florin Mergea și Rohan Bopanna au învins cu scorul de 6-2, 6-7, 11-9, cuplul Marcin Matkowski/ Nenad Zimonjic, cap de serie numărul 5.

Acest succes este primul pentru Florin Mergea într-un turneu Masters, și al doilea pentru un român în proba de dublu a unui Masters după ce în 2012 Horia Tecău, alături de suedezul Robert Lindstedt, au cucerit titlul la Cincinnatti.

Pentru Mergea, aceasta a fost a patra victorie într-o finală de turneu ATP de dublu, după cel de la Viena (2013), Vina del Mar și Hamburg (2014). Fiecare titlu a fost cucerit alături de alt partener. Florin a mai pierdut 3 finale, toate anul acesta.

Pentru Bopanna, acesta e al 13-lea titlu din carieră, și al treilea Masters, după victoriile obținute în 2011 și 2012 la Paris.2 thoughts on “Florin Mergea și Rohan Bopanna AU CÂȘTIGAT titlul la Mastersul de la Madrid!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close