SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Florin Mergea după victoria de la Madrid: ”Am crezut mereu în noi”

Florin Mergea după victoria de la Madrid: ”Am crezut mereu în noi”

florin mergea rohan bopanna madrid
florin mergea rohan bopanna madrid
Florin Mergea si Rohan Bopanna

Evident, bucuria a fost imensă pentru Florin Mergea și partenerul său, Rohan Bopanna, la finalul finalei care i-a adus românului primul titlu Masters al carierei, la Madrid.

După victoria cu 6-2, 6-7, 11-9 obținută în fața perechii Matkowski/ Zimonjic, Florin Mergea a declarat: “Am luptat din greu și am vrezut mereu în noi. Știm ce să facem pe teren pentru a câștiga astfel de meciuri. Evident, în acest punct, norocul poate intra în ecuație, dar am ținut capul sus și am crezut în noi. Am jucat cel mai bun tenis în fiecare zi și am reușit să cucerim titlul. A fost o săptămână extraordinară pentru noi aici”, a spus Mergea după meci.

Partenerul său, Rohan Bopanna, cu care Florin joacă de aproximativ o lună, era foarte fericit, pentru că acesta e primul titlu cucerit pe zgură pentru el. ”Suntem foarte fericiți. E un titlu mare pentru noi, venind pe zgură. În special pentru mine, pentru că e primul meu succes pe această suprafață. Să joc cu un tip atât de special ca Florin e un lucru extraordinar. E un prieten bun și ne cunoaștem de mult timp, așa că e grozav că am reușit să cuceresc un titlu alături de el”, a spus și indianul BopannaOne thought on “Florin Mergea după victoria de la Madrid: ”Am crezut mereu în noi”

Leave a Reply

Top