SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Roger Federer s-a întâlnit cu liderul formației AC/ DC, Angus Young

FOTO: Roger Federer s-a întâlnit cu liderul formației AC/ DC, Angus Young

roger federer angus young ac/dc

roger federer angus young ac/dc
Roger Federer, alaturi de Angus Young

Roger Federer a avut ieri o surpriză deosebită. S-a întâlnit la vestiare cu unul dintre cei mai mari rockeri ai tuturor timpurilor, Angus Young, liderul formației AC/ DC.

Evident, cei doi au făcut și o fotografie care mi-a demonstrat că celebrul chitarist e mai scund decât îmi puteam imagina vreodată. Poza mi se pare chiar haioasă – cu tot respectul cuvenit – prima dată am avut impresia că Angus Young a făcut fotografia alături de un poster uriaș al lui Federer.Vă rog încă o dată să nu mi-o luați în nume de rău, nu am vrut să jignesc pe nimeni, mai ales că e vorba de doi giganți ai lumii sportului, respectiv muzicii, dar așa mi s-a părut la prima vedere.

Altfel, zilele trecute și Djokovic a avut un contact cu cei de la AC/DC, mergând chiar la concert la ei.2 thoughts on “FOTO: Roger Federer s-a întâlnit cu liderul formației AC/ DC, Angus Young

  1. Deci iar v-am prins in offsaid! Sunteti 3 administratori si aceasta stire nu e si pe FB!!!!!
    Nu ca nu as fi stiut-o dar se poarta comentariile acolo, nu aici, aici cam vorbesc de una singura!
    Deci, tu iti faci mustrari de constiinta ca nu stiai ca e atat de scund??? Sa iti spun eu alta si mai tare: il aratau astia intr-una la tv si nu stiam de ce, pur si simplu pentru faptul ca habar nu aveam cine e! Sa nu ziceti ca sunt ignoranta, dar nu e si nu a fost niciodata formatia mea favorita, si nici nu pot sa mi-o fac acum nici macar de dragul lui Roger!
    Dar, prietenii lui Roger sunt si ai mei, prin urmare bine-ai venit la meciul lui! Si mai vino ca i-ai purtat noroc!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close