SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Simona Halep a dat o fugă la București, alături de Darren Cahill

FOTO: Simona Halep a dat o fugă la București, alături de Darren Cahill

simona halep bucuresti darren cahill

simona halep bucuresti darren cahill
Simona Halep, alaturi de Darren Cahill, Alina si Theo Cercel, la Bucuresti

Simona Halep a renunțat la planul inițial de a merge direct la Paris de la Roma, și a venit pentru câteva zile în țară, la București.

Eliminată în semifinale la Roma, Simona Halep a dat o fugă la București pentru încărcarea bateriilor, după cum a spus chiar ea pe pagina de Facebook. Deși inițial spusese că pleacă de la Roma direct la Paris, se pare că s-a răzgândit și a decis să vină pentru o zi sau două în București. Și nu singură, ci alături de antrenorul australian Darren Cahill, împreună cu care a vizitat Casa Poporului din București. Parteneri le-au fost Alina Tecșor-Cercel, căpitanul echipei de Fed Cup soțul ei, Theo Cercel, fizioterapeutul Simonei, dar și al majorității tenismenilor români și fiul acestora.

După cum se știe, Simona Halep colaborează cu Darren Cahill, care e antrenor in cadrul echipei Adidas, doar la anumite turnee. Sosirea lui la Bucuresti, deși probabil că în mod normal ar fi trebuit să fie la Paris, mă duce cu gândul la posibilitatea ca în zilele acestea să auzim de semnarea vreunui acord între a treia jucătoare a lumii și antrenorul australian.CITEȘTE ȘI:  Simona Halep va juca duminică finala de la Beijing contra Carolinei Garcia. Iată de la ce oră și cine va televiza partida

One thought on “FOTO: Simona Halep a dat o fugă la București, alături de Darren Cahill

Leave a Reply

Top