SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Irina Begu și Raluca Olaru s-au calificat în optimile de dublu la Madrid. Monica Niculescu a fost eliminată

Irina Begu și Raluca Olaru s-au calificat în optimile de dublu la Madrid. Monica Niculescu a fost eliminată

Raluca Olaru tenis wta romania

Raluca Olaru tenis wta romania
Raluca Olaru

Vești bune și din concursul de dublu feminin de la Madrid, acolo unde Irina Begu și Raluca Olaru s-au calificat în optimile de finală, fiecare jucând cu o altă parteneră.

Cronologic, prima s-a calificat în optimile de finală Raluca Olaru, care face pereche cu slovaca Janette Husarova. Cele două au învins cu scorul de 2-6, 6-2, 10-5 cuplul Michaella Krajicek/ Barbora Strykova și vor juca în turul secund contra principalelor favorite și lidere ale clasamentului pentru Singapore, Martina Hingis și Sania Mirza.

Irina Begu, care a scăpat azi de meciul cu Petkovic, calificându-se fără joc în optimile de simplu, după retragerea nemțoaicei, s-a calificat și în optimile de dublu, acolo unde face pereche cu Lara Arruabarrena, din Spania. Cele două au învins cu scorul de 6-3, 6-2 cuplul Andrea Hlavackova/ Lucie Hradecka, favorite 8 ale turneului. Irina și Lara, care au intrat pe tablou în ultima clipă, ca Alternates, vor juca în optimile de finală contra perechii Vera Dushevina/ Maria Jose Martinez Sanchez, beneficiare ale unui wild-card.

Din păcate, Monica Niculescu și iberica Anabel Medina Garrigues nu au putut trece mai departe. Ele au fost învinse în primul tur, cu scorul de 6-3, 6-4, de perechea Mladenovic/ Pliskova.Leave a Reply

Top