SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Irina Begu s-a calificat în optimi la Madrid fără să joace

Irina Begu s-a calificat în optimi la Madrid fără să joace

irina begu charleston

irina begu charleston
Irina Begu

Irina Begu s-a calificat în optimile de finală la Madrid fără să miște un deget.

Adversara Irinei Begu din turul secund al turneului de la Madrid, nemțoaica Andrea Petkovic, nu s-a mai prezentat la meci, așa că Irina s-a calificat în optimile de finală fără să mai intre pe teren. În următorul tur al competiției din capitala Spaniei ea va juca împotriva învingătoarei dintre Varvara Lepchenko și Barbora Strykova.

Irina Begu e singura reprezentantă a României rămasă pe tabloul de simplu la Madrid.CITEȘTE ȘI:  Primele declarații ale Irinei Begu după victoria de la Florianopolis: ”Îmi doream mult acest titlu”

11 thoughts on “Irina Begu s-a calificat în optimi la Madrid fără să joace

  1. da, ceva de genul asta, pentru ca am obosit sa tot fiu inconjurat de cei care, chiar daca scriu bine si iubesc tenisul, cum e cazul tau (lucru demonstrat de alte comentarii de ale tale) se simt atinsi cand cineva isi permite sa faca o gluma despre un roman. Culmea e ca Irina chiar nu a miscat nici un deget si nu vad nici o suparare in asta. Ca se stia de pe la 12 ca e bolnava Petkovic. Asta nu inseamna ca e o minimalizare a performantei sau ca am ras de ea. Pur si simplu asta s-a intamplat… Nu ma deranjeaza cand cineva ma critica, cei mai vechi aici stiu asta, ma deranjeaza cand lumea sare in sus cand spun adevarul doar pentru ca e vorba de un roman. In cazul asta e vorba chiar de o prietena as putea spune, cum e cazul Irinei, si care cu siguranta nu e deranjata de expresia folosita.

Leave a Reply

Top