SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru vor juca în finala calificărilor de la Roma

Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru vor juca în finala calificărilor de la Roma

alexandra dulgheru fed cup

alexandra dulgheru fed cup
Alexandra Dulgheru

Ambele românce din calificările turneului feminin de la Roma, Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru, au ajuns în finala calificărilor turneului italian.

În primul tur al calificărilor turneului WTA de la Roma, Monica Niculescu, a opta favorită a competiției, a învins-o cu scorul de 7-6, 2-6, 6-0 pe italianca Paolini, beneficiară a unui wild-card. În finala calificărilor, duminică, Monica va juca împotriva favoritei 12, sârboaica Bojana Jovanovski.

Alexandra Dulgheru, cap de serie numărul 15 în calificări, a învins-o cu scorul de 6-3, 6-0 pe elvețianca Laura Saviano. În finala calificărilor, Dulgheru va juca împotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, a cincea favorită a acestei faze.

După cum deja se știe, pe tabloul principal vor juca Simona Halep și Irina Begu, care încă nu știu exact cu cine vor juca. Cert e că Simona, a doua favorită a competiției, va juca direct în turul secund.Leave a Reply

Top