SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Irina Begu, Raluca Olaru, Monica Niculescu și Florin Mergea joacă azi la Madrid

Irina Begu, Raluca Olaru, Monica Niculescu și Florin Mergea joacă azi la Madrid

irina begu rio de janeiro

Miniprix.ro

irina begu rio de janeiro
Irina Begu

Patru români vor juca azi pe tablourile de simplu și de dublu de la Madrid.

Pe tabloul de simplu, Irina Begu, singura reprezentantă a României în turul secund al întrecerii feminine, va juca, în jurul orei 16.30 – 17.00 (ora României), contra nemțoaicei Andrea Petkovic, cap de serie 11. Pentru cei care au drum la Madrid, partida se dispută pe terenul Arantxa Sanchez Vicario. Pentru ceilalți, e bine de știut că meciul va fi în direct la DolceSport (cel puțin așa sper, că nu se știe niciodată ce apare…).

Tot azi debutează și câțiva români pe tablourile de dublu. La feminin, Monica Niculescu va face pereche cu Anabel Medina Garrigues și va juca, în al treilea meci al zilei de pe terenul 4, contra cuplului Kristina Mladenovic/ Karolina Pliskova.

Pe terenul nu numărul 5, în meciul de deschidere, de la ora 12.00, ora României, Raluca Olaru și slovaca Janette Husarova, vor juca împotriva perechii Michaella Krajicek/ Barbora Strykova.

În fine, la masculin, Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna vor juca, în ultimul meci de pe terenul 4, contra perechii Marin Draganja/ Henri Kontinen.



Leave a Reply

Top