SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Roland Garros 2015: Florin Mergea şi Rohan Bopanna s-au calificat în turul secund la dublu

Roland Garros 2015: Florin Mergea şi Rohan Bopanna s-au calificat în turul secund la dublu

mergea rohan bopanna roland garros

mergea rohan bopanna roland garros
Florin Mergea si Rohan Bopanna la Roland Garros

Florin Mergea şi indianul Rohan Bopanna s-au calificat azi în turul secund al probei de dublu din cadrul Roland Garros 2015.

În primul tur al probei de dublu de la Roland Garros 2015, Florin Mergea şi Rohan Bopanna au învins cu scorul de 5-7, 6-3, 6-4 cuplul sârb Filip Krajnovic/ Viktor Troicki.

Daniel Radu a urmărit meciul si a scris rândurile următoare: Meciul nu a fost unul fara emotii. Totul a mers cap la cap in primul set, pana la 5-5 pe serviciul lui Florin, cand sarbii au facut break la prima sansa avuta, pentru a inchide mai apoi setul cu 7-5. In setul 2, la 3-3 tot pe serviciul lui Florin, la sansa de break pt sarbi, mingea echipei romano-indiene a aterizat pe tusa, pt a salva game-ul , reusind sa castige si urmatoarele doua puncte pt ca in game-ul urmator, sa reuseasca si break-ul si sa inchida mai apoi pe serviciul lui Bopanna, 6-3. In decisiv, sansele de break au lipsit pana la 3-4 cand serviciul romanului nu a functionat si s-a ajuns la 0-40, dar au supravietuit celor 3 sanse de break pt a face 5 puncte la rand si implicit game-ul. Apoi, pe serviciul lui Troicki, acestia au reusit break-ul care s-a dovedit a fi decisiv, Bopanna inchizand partida in game-ul urmator la prima minge de meci avuta : 5-7 6-3 6-4 intr-un meci nelipsit de emotii, dar cu un final fericit.

În turul secund, Mergea şi Bopanna vor juca împotriva perechii Krajicek/ Young.

statistica mergea bopanna roland garros
Statistica meciului disputat de Mergea si Bopanna



One thought on “Roland Garros 2015: Florin Mergea şi Rohan Bopanna s-au calificat în turul secund la dublu

Leave a Reply

Top