SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Roland Garros 2015 – Simona Halep la conferinţa de presă de azi: “Fiecare meci e dificil, dar sunt încrezătoare”

Roland Garros 2015 – Simona Halep la conferinţa de presă de azi: “Fiecare meci e dificil, dar sunt încrezătoare”

simona halep conferinta rolans garros

simona halep conferinta rolans garros
Simona Halep, in timpul conferintei de presa de la Roland Garros

Simona Halep, a treia favorită a turneului de la Roland Garros 2015, a susţinut azi, la câteva ore după tragerea la sorţi, o conferinţă de presă la Paris.

În cadrul conferinţei de presă de la Roland Garros 2015, Simona Halep a vorbit despre aşteptările ei pentru competiţia din acest an. “Nu mă gândesc la ce a fost anul trecut. Acum este un nou turneu, un nou obiectiv, sunt alte meciuri. Astfel că trebuie să fiu concentrată pentru ceea ce am de făcut în acest an. Evident, ceea ce am reuşit anul trecut îmi dă încredere că pot juca din nou un tenis bun aici, dar în aceste momente nu înseamnă nimic. Trebuie doar să încerc să fiu sănătoasă, să fiu sută la sută pregătită pentru turneu. Fiecare meci este dificil. Aşteptările mele de la acest turneu sunt doar să încerc să joc la cel mai înalt nivel şi să câştig meciuri. Dar sunt sigură că va fi foarte dificil. Toate sportivele joacă bine, toată lumea vrea să evolueze bine la un turneu de Grand Slam. Avem doar patru pe an. Mă simt pregătită. Sunt încrezătoare“, a spus Simona Halep, cea care anul trecut a jucat finala aici.

Chiar dacă nu a traversat cea mai bună perioadă pe zgură în acest an, Halep spune că meciurile jucate în acest sezon pe această suprafaţă au ajutat-o foarte mult: “Am avut multe meciuri de trei seturi. Mi-a fost foarte greu când am pierdut trei dintre ele. Iniţial, când am ieşit de pe teren, am spus că sunt dezamăgită, dar acum, dacă mă gândesc mai bine, simt că am fost foarte aproape de victorie şi asta contează. Am învăţat multe din acele meciuri. Acum simt că pot să joc trei ore sau mai mult de trei ore. Este important ca în unele momente ale meciului să rişti puţin, să joci ca şi cum nu ai avea nimic de pierdut, şi să încerci să rămâi concentrată până la ultimul punct. Ştiu ce am de făcut şi pot să fiu mai bună în meciurile următoare“, a adăugat Halep.

Azi, cele cinci românce de pe tabloul principal şi-au aflat adversarele din primul tur. AICI aflaţi cine cu cine va juca.Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close