SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros > Roland Garros 2015: Simona Halep deschide ziua de duminică. E singura româncă din program

Roland Garros 2015: Simona Halep deschide ziua de duminică. E singura româncă din program

simona halep roland garros

simona halep roland garros
Simona Halep

Simona Halep, finalista ediției precedente și favorita numărul 3 de la Roland Garros 2015, are onoarea de a deschide programul meciurilor de pe tablourile principale.

Simona Halep va juca în primul meci de pe cel mai important teren al complexului de la Roland Garros, Philippe Chatrier. Meciul dintre Simona Halep și rusoaica Evghenya Rodyna va avea loc de la ora 12.00, ora României.

Imediat după meciul Simonei, care e singura dintre primele trei favorite care va evolua duminică, ceea ce e bine, că va avea timp să se recupereze – într-un turneu de Grand Slam recuperarea e una din cheile succesului final – va intra pe teren Roger Federer, care va juca împotriva columbianului Alejandro Falla.

AICI aveți întreg programul zilei de duminică de la Roland Garros. Mai trebuie spus doar că Eurosport e postul care are drepturile de transmitere, așa că puteți comuta zilnic, timp de două săptămâni, pe Eurosport 1 și Eurosport 2 și veți vedea spectacolul parizian cu ochii voștri. Să sperăm că vom putea urmări cât mai multe reprezentații cu români.4 thoughts on “Roland Garros 2015: Simona Halep deschide ziua de duminică. E singura româncă din program

Leave a Reply

Top