SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > Simona Halep și-a aflat potențialele adversare de la Roma. Și Irina Begu e pe tablou

Simona Halep și-a aflat potențialele adversare de la Roma. Și Irina Begu e pe tablou

simona halep madrid

simona halep madrid
Simona Halep la Madrid

Simona Halep a fost desemnată, așa cum era normal, cap de serie numărul 2 la turneul de la Roma. Ea va juca direct în turul secund, având BYE în prima fază.

În turul secund al turneului de la Roma, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din meciul dintre americancele Varvara Lepchenko și Alyson Riske. Apoi, în turul trei, ar putea veni Garbine Muguruza, Venus Williams, Elina Svitolina sau Flavia Pennetta. Dacă s-ar respecta calculele hârtiei, în sferturi Simona ar avea-o ca adversară pe favorita 8, Katerina Makarova, iar în semifinale pe Petra Kvitova, cap de serie 4. În cealaltă semifinală ar trebui să joace Serena Williams și Maria Sharapova.

Pe tabloul principal de simplu mai este și Irina Begu. Aceasta va juca în primul tur contra unei jucătoare din calificări, apoi, în turul secund, contra învingătoarei din meicul dintre nemțoaica Angelique Kerber, cap de serie numărul 9, și franțuzoaica Alize Cornet.

În calificări avem înscrise două sportive: Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru. Ambele sunt cap de serie și ambele vor juca azi.



2 thoughts on “Simona Halep și-a aflat potențialele adversare de la Roma. Și Irina Begu e pe tablou

Leave a Reply

Top