SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, la revenirea la Bucureşti: «Nu a murit nimeni, nu s-a terminat pământul»

Simona Halep, la revenirea la Bucureşti: «Nu a murit nimeni, nu s-a terminat pământul»

Simona Halep aeroport Henri Coanda Otopeni Romania

Simona Halep aeroport Henri Coanda Otopeni Romania
Simona Halep

Eliminată în turul doi la Roland Garros, Simona Halep a revenit azi în ţară. Ea va avea câteva zile de vacanţă, apoi va începe pregătirea pentru turneele pe iarbă de la Birmingham şi Wimbledon.

La sosirea în Bucureşti, Simona Halep a declarat: “Baroni m-a bătut doar de două ori şi nu cred că e mare tragedie. Ea joacă bine, agresiv şi foarte solid. Eu nu am jucat ceea ce trebuia să joc probabil şi de aceea am pierdut. Oarecum sunt dezamăgită în interiorul meu, dar nu fac o tragedie din asta. Se întâmplă şi la sportive şi mai mari. Nu a murit nimeni, nu s-a terminat pământul. Joc în continuare şi cu siguranţă voi mai câştiga meciuri în viitor“, a spus a treia jucătoare a lumii.

În ceea ce priveşte viitoru şi eventualele schimbări în programul de pregătire, Simona a spus: “Nu voi schimba şi nu voi face nimic altceva. Voi avea câteva zile libere şi după aceea împreună cu echipa mea voi decide ce voi face în continuare“, a explicat ea.

Referitor la locul pe care îl va ocupa după înfrângerea de la Roland Garros, Simona a dat o declaraţie de bravadă, pentru că mi-e imposibil să cred că nu ştie pe ce loc se va situa după această competiţie. Orice sportiv ştie, dar unii nu o recunosc, ceea ce nu înseamnă nici că e rău, nici că e bine, ca să nu îmi aud vorbe că o judec pe Halep…  “Nici nu ştiu cât voi scădea şi unde mă voi clasa după acest turneu. Dar am spus de nenumărate ori că eu nu joc pentru clasament, ci pentru meciuri şi pentru titluri. Vom vedea în viitor câte meciuri voi putea câştiga. Pentru mine urmează acum o mică pauză, apoi voi juca la Birmingham şi după, la Wimbledon“, a precizat numărul 3 mondial.11 thoughts on “Simona Halep, la revenirea la Bucureşti: «Nu a murit nimeni, nu s-a terminat pământul»

  1. Pana la urma asa este!este ușor de pe margine sa judeci.pana la urma ea știe cel mai bine ce are de făcut ca doar pe cârcă ei a ajuns unde este.noi suntem fanii ei și trăim la maxim orice victorie sau esec.trebuie sa o susținem și la bine și la rau

  2. Li se intampla si celor mai buni.
    Cu siguranta e dezamagita ,mult mai mult ca noi.
    Dar ar fi cu mult mai tragic daca nu ar incerca ea singura sa se motiveze.
    Din pacate vor fi prea multi care o vor critica (asa zisele ” critice constructive”)Capul sus si se merge inainte.

  3. Ba da, are, ca nu e complicat de aflat. Poate ea e altfel, dar nu am auzit pana acum un jucator asu o jucatoare care sa nu fie interesati de locul pe care il vor ocupa. Oricum, nu are absolut nici o importanta, important e sa fie sanatoasa si sa se rupa putin de tenis.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close