SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Exclusiv: Sorana Cîrstea încă poate accede pe tabloul principal la Roland Garros

Exclusiv: Sorana Cîrstea încă poate accede pe tabloul principal la Roland Garros

Sorana Cîrstea, astăzi, în ultimul tur al calificărilor la Roland Garros

.

.

Deși a pierdut în ultimul tur al calificărilor împotriva jucătoarei din Paraguay, Veronica Cepede Royg (174 WTA) , Sorana Cîrstea Încă poate accede pe tabloul principal al Openului Francez.


Fiind a 4-a cea mai bine clasată jucătoare învinsă  în ultimul țur al calificărilor , românca poate Încă juca în primul tur al Grand Slam-ului parizian din postura de Lucky Loser (LL) în cazul în care una din cele 128 de jucătoare aflate deja pe tablou se va retrage înainte să își joace primul meci.

.
Șansele sunt de 25% (1/4) ca Sorana să beneficieze de acest statut , întrucât , dintre cele 4 învinse se va extrage aleatoriu , numele ‘norocoasei’. Aceasta este regula pt Lucky Loser în cadrul Grand Slam-urilor ,spre deosebire de turneele aparținând ATP sau WTA.

Nu putem decât să îi urăm Mult noroc în acest Caz , pt că șansa are un cuvânt greu de spus în această situație menționată.

Daniel Radu – Doartenis.ro

3 thoughts on “Exclusiv: Sorana Cîrstea încă poate accede pe tabloul principal la Roland Garros

  1. ^ Pt ca locul in clasament inseamna totul ….:/…. Ea a fost accidentata ,si-a pierdut total increderea si acum a “revenit” cu 2 Victorii. Tot e bine , nu e un capat de lume.

    Deasemenea, dupa RG va fj sub jucatoarea din Paraguay iar in WTA Race, la peste 200 de locuri mai jos. Deci daca pierdea Cepede Royg poate se putea spune ca a pierdut cu Sorana, Daca tot e sa discutam despre locuri :).

Leave a Reply

Top