SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Roland Garros 2015: Simona Halep: «Nu am fost în apele mele»

Roland Garros 2015: Simona Halep: «Nu am fost în apele mele»

Asaltată de ziarişti la finalul meciului cu Mirjana Lucic Baroni, Simona Halep a explicat că nu s-a simţit în cea mai bună formă azi.

De asemenea, Simona Halep a declarat: “Ea a lovit foarte tare în minge încă de la începutul meciului. Nu am putut să-mi fac jocul. A fost mai bună ca mine şi merita să câştige. Îi doresc succes în continuare. N-am simţit jocul, nu am fost în apele mele. Am vrut, poate, să lovesc prea tare, dar asta nu se potriveşte stilului meu. Trebuie să-mi urmez feeling-ul, să construiesc. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă. Nu am putut să fac mai mult. Nu am fost pregătită să joc pe zgură. Nu este sfârşitul lumii.

Continui să învăţ. Nu este simplu de gestionat o situaţie de genul acesta, dar nu am aşteptări speciale atunci când încep un turneu. Vreau doar să joc. Mi se întâmplă să pierd în primul sau în al doilea tur. Vreau să anlizez ce s-a întâmplat, dar mă simt bine. Nu am vreun sentiment deosebit. Simt mai puţină presiune acum, decât la începutul meciului. Asta este un lucru bun, căci pot să mă relaxez, pot chiar să zâmbesc. Nu mai am ce face la Paris, am pierdut totul.”

6 thoughts on “Roland Garros 2015: Simona Halep: «Nu am fost în apele mele»

  1. Nu ai pierdut decât un meci, doua….dar ai multe altele de câștigat în viitor ! Noi suntem alături de tine și te iubim, iubim zâmbetul tău, bucuriile tale…și suferim atunci când ești trista ! Capul sus și Îți uram sa treci repede de aceasta zi neplăcută !

Leave a Reply

Top