SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Zi plina pentru romani la Roma. Programul zilei de joi, cu Halep, Begu, Dulgheru, Mergea si Tecau

Zi plina pentru romani la Roma. Programul zilei de joi, cu Halep, Begu, Dulgheru, Mergea si Tecau

zgura halep tenis wta romania
zgura halep tenis wta romania
Simona Halep

Ziua de joi e una care poate fi de neuitat pentru iubitorii tenisului din Romania. Vom avea cinci meciuri cu romani, unul mai interesant decat celalalt. Iata-le in ordinea terenurilor pe care se vor desfasura.

Pe Terenul Central, Irina Begu va inchide programul, nu mai devreme de ora 22.00, ora Romaniei. Ea va juca impotriva fostului lider mondial, Victoria Azarenka.

Pe Pietrangeli se va vorbi romaneste. De la ora 12.00, ora Romaniei, Alexandra Dulgheru si favorita 8, Ekaterina Makarova, vor deschide programul. Imediat dupa acest meci, pe teren vor intra Simona Halep si americanca Venus Williams.

Toate meciurile fetelor noastre vor fi televizate pe Dolce Sport.

De la ora 12.00, pe Terenul 1, va avea loc duelul prietenilor, si subliniez acest cuvant, prietenilor Florin Mergea si Horia Tecau. Meciul dintre perechile pe care ei le formeaza cu Rohan Bopanna, respectiv Jean Julien Rojer, conteaza pentru faza optimilor de finala ale probei de dublu.

Pe terenul 2, probabil in jurul orei 18.00, va reveni pe zgura italiana Simona Halep, de data asta in optimile probei de dublu, acolo unde face pereche cu italianca Francesca Schiavone. Ele vor juca impotriva favoritelor 8, rusoaicele Alla Kudryavtseva si Anastasia Pavlyuchenkova.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep va deschide programul de miercuri la Roma. Iată la ce ore vor juca şi ceilalţi români

One thought on “Zi plina pentru romani la Roma. Programul zilei de joi, cu Halep, Begu, Dulgheru, Mergea si Tecau

Leave a Reply

Top