SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Alexandra Dulgheru, nominalizată la Fed Cup Heart Award

Alexandra Dulgheru, nominalizată la Fed Cup Heart Award

alexandra dulgheru fed cup

alexandra dulgheru fed cup
Alexandra Dulgheru

Alexandra Dulgheru se numără printre cele patru sportive nomicalizate de Federaţia Internaţională de tenis pentru Heart Award în Grupa Mondială şi Grupa Mondială II.

Până acum, ITF a anunţat alte două nominalizate în afara Alexandrei Dulgheru: Victoria Azarenka (Belarus) şi Timea Bacsinszky (Elveţia). A patra sportivă nominalizată urmează să fie anunţată.

Câştigătoarea premiului este aleasă în urma voturilor fanilor, care va începe în data de 22 iunie, pe site-ul fedcup.com.

Nominalizarea sportivei române pentru acest premiu vine după întâlnirea câștigată de România, în luna aprilie, în fața Canadei, scor general 3-2, confruntare la care Alexandra Dulgheru a adus două din cele trei puncte. Ea a câștigat meciurile de simplu cu Eugenie Bouchard şi cu Francoise Abanda. România în Grupa Mondială în urma victoriei din întâlnirea cu Canada.


Alexandra Dulgheru este a treia jucătoare română nominalizată la Heart Award Fed Cup. Anul trecut, Simona Halep a câștigat acest premiu pentru zona Europa/Africa Fed Cup, iar anul acesta, Irina Begu l-a primit în Canada pentru Grupa Mondială și Grupa Mondială II.

Heart Award recunoaște meritele jucătoarelor care își reprezintă țara cu distincție, arătând curaj pe teren și spirit de echipă. Câştigătoarea premiului va obţine un cec de 3.000 de dolari, sumă pe care o poate dona.

Leave a Reply

Top