SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Australianul Nick Kyrgios recunoaște: ”Iubesc mai mult baschetul decât tenisul”

Australianul Nick Kyrgios recunoaște: ”Iubesc mai mult baschetul decât tenisul”

Nick Kyrgios sferturi Wimbledon nadal

Nick Kyrgios sferturi Wimbledon nadal
Nick Kyrgios dupa victoria cu Rafael Nadal

Australianul Nick Kyrgios a devenit brusc unul dintre favoriții mei, după ce am constatat că nu se teme să spună lucrurilor pe nume, așa cum fac majoritatea sportivilor. Omul a recunoscut că nu iubește tenisul, și că viața lui e baschetul.

Nu iubesc chiar atât de mult tenisul”, a declarat Nick Kyrgios în cotidianul The Independent. ”Nu-l iubesc. A fost o nebunie când aveam 14 ani. Eram dedicat total baschetului și am luat decizia de a juca tenis. Am fost presat de părinți și azi încă nu am ajuns să iubesc acest sport. E o nebunie felul în care au decurs lucrurile”, a recunoscut australianul de origine greacă și eu nu pot decât să regret ce i s-a întâmplat, pentru că e îngrozitor să trăiești cu astfel de regrete.
Kyrgios spune că la 14 ani simțea că poate avea o carieră în baschet. Chiar și azi, spune că se gândește foarte mult ce ar fi putut face în acel sport. ”Simt că aș fi putut avea o carieră în baschet. Încă mai încerc uneori să o iau de la capăt de acolo de unde am rămas la 14 ani și când joc baschet mă gândesc că aș putea relua cariera, chiar dacă acum practic un nou sport. Asta este și, din păcate, cariera mea se apropie de final”, a mai spus Kyrgios.

Nick Kyrgios are 20 de ani, ocupă locul 29 în clasamentul mondial masculin și, pentru că tot am vorbit de baschet, are o înălțime de 1,93 m, adică ar fi fost un conducător de joc bun.

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 4 iulie 2015: Și fanii tenisului poartă pălării trăsnite

8 thoughts on “Australianul Nick Kyrgios recunoaște: ”Iubesc mai mult baschetul decât tenisul”

  1. :)) Nu pricep ce intelegi tu prin normal si senzational. Omul chiar asta a spus, nu stiu ce ti se pare asa iesit din comun. Probabil ca o se retraga la 25-26 de ani, daca nu isi va gasi placerea. Dar e o declaratie care ii face cinste, pentru ca recunoaste ceea ce 99% din jucatori, si daca ar gandi-o, nu ar declara-o. Ce e asa senzational in asta?

  2. Intr-adevar asta a declarat, cititi articolul in engleza ! Si alti jucatori au alte pasiuni pe care nu le lasa ; a fost probabil sustinut in tennis pt ca poate si pt ca ii poate canaliza partea aceea rebela ; si pt ca reuseste bine, e meritul lui si al celor care cred el si-l sustin !

Leave a Reply

Top