SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Begu și Mitu, la cele mai bune clasări din carieră. Halep ramâne pe 3, Tecău revine în primii 7 după 2 ani. Vezi restul

Begu și Mitu, la cele mai bune clasări din carieră. Halep ramâne pe 3, Tecău revine în primii 7 după 2 ani. Vezi restul

Andreea Mitu, antrenament la 's-Hertogenbosch. Foto: Raymond van der Veldt

.

Chiar dacă clasamentele vor fi actualizate oficial , mâine, cu ajutorul clasamentelor Live și al DoarTenis.ro (pentru clasamentul ATP de dublu) , se stiu pozițiile finale pe care se vor afla reprezentanții României :

.

Deși a fost învinsă în turul secund la Roland Garros, de croata Mirjana Lucic-Baroni, după ce a atins finala turneului în 2014 ,  Simona Halep va ramâne pe locul 3 în clasamentul WTA dar și pe locul 2 în WTA Race to Singapore !

Irina-Camelia Begu, după accederea pentru prima oară în turul 3 la Paris, va urca o poziție în clasament, de pe locul 30 pe locul 29, astfel ajungând la cea mai bună clasare din cariera ei la profesioniști.

Andreea Mitu , cea care a atins optimile Openului Francez, la prima participare directă pe un tablou principal al unui turneu de Grand Slam , va avea un salt impresionat, de 32 de poziții , de pe locul 100 , pâna pe locul 68 .

Monica Niculescu, chiar dacă a fost învinsă în primul tur al turneului parizian, urcă și ea în clasament după câștigarea turneului ITF de 100.000$ de la Marseille, de pe locul 67, pe locul 61 , cu ajutorul celor 140 de puncte acordate învingătoarei !

Alexandra Dulgheru coboară din păcate 9 poziții, de pe locul 51 pe locul 60, după eliminarea din turul 2 de la Roland Garros.

.

În Top 200 le mai avem pe Patricia Maria Țig care coboară de pe 176 pe locul 180 , apoi Ana Bogdan , de pe 178 pe 183 și Sorana Cîrstea ,în coborâre de pe 144 până pe locul 191.

CITEȘTE ȘI:  VIDEO, FOARTE HAIOS: Rafael Nadal şi actorul Kevin Spacey joacă ping-pong pe scenă la Laureus

La masculin, Victor Hănescu ramâne în continuare cel mai bine clasat român la simplu: el coboară de pe locul 186 pe locul 192 , urmează apoi Adrian Ungur, în coborâre de pe 188 pe 193 și Marius Copil , în urcare de pe 202 pe locul 196, datorită atingerii ultimului tur al calificărilor la Grand Slam-ul recent încheiat.

La dublu masculin , așa cum ați aflat în Exclusivitate zilele trecute : Horia Tecău revine pe locul 7 ATP , în urcare de pe 10, după 2 ani , datorită semifinalei de la Openul Francez în timp ce Florin Mergea, coboară de pe locul 13 pe locul 16 !

.

Le dorim să urce cât mai mult în ierarhii în continuare !

Daniel RaduDoarTenis.ro

Leave a Reply

Top