SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > BRD Bucharest Open 2015: S-au pus în vânzare biletele și abonamentele. Iată cât costă

BRD Bucharest Open 2015: S-au pus în vânzare biletele și abonamentele. Iată cât costă

organizatori si invitati brd bucharest open
organizatori si invitati brd bucharest open
Organizatorii, alaturi de invitatii lor la conferinta de presa

Programată în perioada 11-19 iulie 2015, a doua ediție a BRD Bucharest Open, competiție inclusă în calendarul WTA, va atrage cu siguranță mulți spectatori în tribune.

Chiar dacă Simona Halep nu va juca anul acesta, eu tot sper că fanii români iubesc tenisul, nu neapărat sportivul, și vor veni în număr cât mai mare în tribunele Arenelor BNR, acolo unde se va disputa turneul, de fapt locul unde se întâmplă toate lucrurile frumoase ale tenisului românesc.

Pentru că prima condiție atunci când vrei să asiști la un meci e să ai bilet de intrare, e bine să știți că de azi s-au pus în vânzare biletele. Acestea costă 15 lei (de luni până joi), 30 de lei (vineri), 40 de lei (sâmbătă) și 50 de lei (duminică), în timp ce abonamentul pentru toată săptămâna costă 120 de lei.

Intrarea este liberă pentru publicul larg, în zilele de 11 și 12 iulie 2015, iar juniorii până în vârsta de 16 ani, legitimați la cluburile de tenis, copiii cu vârsta preșcolară, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de acces liber și în perioada 13-16 iulie 2015, în limita a 500 de persoane/zi, făcând dovada cu un act de legitimare (legitimație, carnet de elev sau student, talon de pensie).

Biletele pot fi achiziționate atât online, www.eventim.ro, cât și în rețeaua magazinelor partenere Eventim:  Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Karolina Pliskova a primit trofeul pentru locul 1 WTALeave a Reply

Top