SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Ce locuri ocupă jucătoarele din România în clasamentul mondial la startul turneului de la Wimbledon

Ce locuri ocupă jucătoarele din România în clasamentul mondial la startul turneului de la Wimbledon

Simona halep la antrenament wimbledon
Simona halep la antrenament wimbledon
Simona Halep la antrenament la Wimbledon 2015

Clasamentul mondial al tenismenelor profesioniste, WTA, nu aduce mari schimbări. Publicat azi, el va fi valabil pe toată durata celor două săptămâni ale turneului de la Wimbledon. Iată pe ce locuri se situează jucătoarele noastre din Top 200.

Evident, Simona Halep rămâne jucătoarea clasată cel mai sus. Ea staționează pe 3. E urmată de Irina Begu, care a coborât un loc, până pe 31, de Monica Niculescu, care a coborât două poziții, până pe 48, de Alexandra Dulgheru, care a coborât un loc, până pe 60 și de Andreea Mitu, care a coborât un loc, pe 71.


În afara Top 100 le avem pe Patricia Țig, care a coborât 3 poziții, până pe 177, pe Ana Bogdan, care a coborât două poziții, până pe 181, și pe Sorana Cîrstea, care a coborât 4 locuri, până pe 191.

La dublu, lucrurile sunt neschimbate față de săptămâna trecută. Monica Niculescu e pe 52, Raluca Olaru pe 55, Irina Begu pe 56 și Elena Bogdan pe 84.

CITEȘTE ȘI:  FED CUP: România își află miercuri adversara din Grupa Mondială I

Leave a Reply

Top