SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Costin Pavăl a urcat 14 locuri și e pe 165 în lume la dublu după finala de la Perugia

Costin Pavăl a urcat 14 locuri și e pe 165 în lume la dublu după finala de la Perugia

Costin Paval tenis atp challenger

Costin Paval tenis atp challenger
Costin Paval in actiune

Costin Pavăl vine tare din urmă în clasamentul mondial de dublu. El a sărit 14 locuri după finala pierdută la challenger-ul de la Perugia.

Liderul românilor din clasamentul mondial de dublu este Horia Tecău. Acesta staționează pe locul 7 în lume. E urmat de finalistul de la Halle, Florin Mergea, care staționează pe locul 15. În Top 100 se mai află și Adrian Ungur, care a coborât un loc, până pe 99. Al patrulea român în ierarhie e Costin Pavăl, care a urcat 14 poziții și e acum pe 165 în clasamentul ATP de dublu, cel mai bun loc din carieră, evident.

În Top 200 se mai află și Marius Copil, care staționează pe locul 197.


La simplu, lucrurile stau pe cât de simplu, pe atât de dramatic. În continuare nu avem nici un jucător între primii 180 ai lumii. Cel mai bine clasat e Marius Copil, care a coborât 3 locuri și e pe 186. Al doilea în ierarhie e Victor Hănescu, care a coborât 4 poziții și e pe 194, iar al treilea Adrian Ungur, care a coborât 7 poziții și e pe 197.

În rest, liniște și pace, din moment ce a patra rachetă a țării este un jucător retras, Victor Crivoi, care ocupă locul 441, în urcare trei poziții.Leave a Reply

Top