SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > Cupa Davis Romania – Slovacia: S-au pus în vânzare biletele

Cupa Davis Romania – Slovacia: S-au pus în vânzare biletele

echipa romania cupa davis

echipa romania cupa davis
Echipa de Cupa Davis a Romaniei inaintea meciului cu Israel

Au fost puse în vânzare biletele și abonamentele pentru meciul din Cupa Davis dintre România și Slovacia, partidă care va avea loc în perioada 17-19 iulie, la Tenis Club IDU din Mamaia.

Biletele și abonamentele pentru întâlnirea România – Slovacia, contând pentru turul 2 al Grupei I, Zona Euro/Africană din cadrul Cupei Davis, sunt disponibile pe www.bilete.ro, precum și în oficiile Poștei Române, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos, dar și la recepția Tenis Club Idu din Mamaia. Preţul unui bilet este de 50 de lei pe zi, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile (vineri- 17.07, sâmbătă- 18.07 şi duminică- 19.07) este de 120 de lei.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet/abonament valabil.

Întâlnirea dintre România şi Slovacia va avea loc în în perioada 17-19 iulie 2015, pe terenul central de la Tenis Club IDU din Mamaia, Constanța. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri (începând cu ora 13.00), meciul de dublu va avea loc sâmbătă (de la ora 15.00), iar duminică celelalte două meciuri de simplu (începând cu ora 13.00).


Echipa care va câștiga întâlnirea se va califica în barajul pentru Grupa Mondială, în timp ce echipa care pierde va merge în turul 1 din Grupa I, Zona Euro-Africană.

CITEȘTE ȘI:  Roland Garros 2015: Avem trei românce în calificări, două sunt adversare în primul tur

România și Slovacia s-au mai întâlnit o singură dată în această competiție, în 2002, în Slovacia, când tricolorii (Andrei Pavel, Adrian Voinea, Gabriel Trifu și Victor Hănescu), au câștigat întâlnirea, cu scorul de 4-1.

Leave a Reply

Top