SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Exclusiv: 11 Români acceptați pe Tablourile de Simplu la Wimbledon ,principale și calificări. Halep, cap de afiș

Exclusiv: 11 Români acceptați pe Tablourile de Simplu la Wimbledon ,principale și calificări. Halep, cap de afiș

Simona Halep la Wimbledon 2014. Foto: Tatyana Zenkovich

.

Listele pentru tablourile de simplu (principale și calificări) pentru Grand Slam-ul londonez au fost definitivate iar DoarTenis vă dezvăluie în Exclusivitate, românii direct acceptati, de pe aceste liste. Avem 8 reprezentante la feminin și 3 reprezentanți la masculin, iar aceștia sunt:

La simplu Feminin, pe tabloul principal  : Simona Halep (locul 3 WTA) , care va fi cap de serie #3 întrucât lucrurile nu se mai pot schimba în vârful clasamentului până în săptămâna premergătoare turneului, doar în cazul în care Maria Sharapova va cere un Wild Card pentru turneul de la Birmingham (și va face un rezultat bun acolo), acest lucru părând puțin probabil, ținând cont că rusoaica nu a mai jucat un turneu pregătitor pe iarbă din anul 2010.

Urmează Irina-Camelia Begu (30 WTA) , având și ea în mare măsură un loc asigurat pe lista capilor de serie, apoi Alexandra Dulgheru (51 WTA) , Monica Niculescu (67 WTA) și Andreea Mitu (100 WTA) care sunt și ele direct acceptate. De menționat este că Edina Gallovits-Hall (clasament protejat 109 WTA) va fi și ea prezentă pe tabloul principal , dar aceasta nu mai reprezintă România în competiții de la jumătatea lunii aprilie.

.

În calificările probei Feminine, vor participa deasemenea: Sorana Cîrstea (144 WTA), Patricia Maria Țig (176 WTA) și Ana Bogdan (178 WTA) . Deasemenea, Rezerva (Alternate) numărul 17 este Mihaela Buzărnescu (clasament protejat 213 WTA) dar șansele să acceadă și ea pe tablou, sunt foarte mici.

CITEȘTE ȘI:  Horia Tecău şi Jean Julien Rojer, a 11-a victorie consecutivă. Sunt în sferturi la Tokyo

Pe tabloul principal de simplu Masculin nu avem niciun jucător direct acceptat, dar în calificări vor participa: Victor Hănescu (locul 186 ATP) , Adrian Ungur (188 ATP) , precum și Marius Copil (202 ATP) . La ediția de anul trecut, dintre românii angrenați în probele de seniori, Simona Halep a ajuns cel mai departe, oprindu-se în semifinale .

Listele pentru tablourile principale de dublu le veți afla tot pe DoarTenis.ro , pe data de 19 sau 20 Iunie .

Meciurile de pe tablourile principale din cadrul Grand Slam-ului de la Wimbledon se vor desfășura între 29 Iunie și 12 Iulie . Turneul va fi transmis, în România, În Direct la Digi Sport !

Digi Sport va transmite turneul de la Wimbledon

.

Să le urăm succes tuturor !

Daniel RaduDoarTenis.ro

6 thoughts on “Exclusiv: 11 Români acceptați pe Tablourile de Simplu la Wimbledon ,principale și calificări. Halep, cap de afiș

Leave a Reply

Top