SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > F.Mergea la ATP Stuttgart, Tecău la ‘s-Hertogenbosch. Alți 2 români de Top joacă la Caltanissetta CH

F.Mergea la ATP Stuttgart, Tecău la ‘s-Hertogenbosch. Alți 2 români de Top joacă la Caltanissetta CH

horia tecau wimbledon tenis

Horia Tecău la Wimbledon. Foto: Digisport.ro

.

Nu numai fetele evoluează la turnee pe iarbă, săptămâna viitoare ci și băietii. Florin Mergea și Horia Tecău sunt cei 2 români ce vor juca la Stuttgart (Germania), respectiv ‘s-Hertogenbosch (Olanda), începând de Luni:

La turneul german de categoria ATP 250 ,  Florin Mergea (13 ATP, dublu) alături de partenerul său, indianul Rohan Bopanna (21 ATP) vor fi cap de serie #3, exceptând cazul în care o echipă formată din 2 jucători mai bine clasați se va înscrie la fața locului, înaintea tragerii la sorți a tabloului de mâine după-amiază. Conform Daianei Mergea, la acest turneu sunt așteptați și Frații Bryan, actualmente finaliști la Roland Garros. Dacă acest lucru se va întâmpla, perechea Bopanna/Mergea va fi cap de serie #4. Turneul se află la prima ediție pe această suprafață, până anul trecut, jucându-se pe zgură.

În schimb ,la ‘s-Hertogenbosch , în Olanda , tot la dublu , Horia Tecău (10 ATP dublu), recent semifinalist la Openul Francez, alături de partenerul său din țara în care se desfășoară turneul, Jean-Julien Rojer (11 ATP) vor fi cap de serie #1, pe același principiu menționat mai sus, dar aici este foarte puțin probabil să se întâmple acest lucru. Aceștia vor încerca să își apere trofeul câștigat la ediția de anul trecut a turneului din țara lalelelor.  Cei 2 români se vor putea întâlni din nou, ca și la Roland Garros, la turneul următor , pe iarba de la Halle (Germania)  , unde ambii vor evolua alături de partenerii lor. Țin să multumesc Daianei Mergea și pentru această informație.

.

Deasemenea, în circuitul ATP Challenger,  vor evolua și Victor Hănescu (186 ATP), precum și Adrian Ungur (188 ATP) , pe zgura italiană de la Caltanissetta , turneu cu premii totale în valoare de €106,500 +H (H=ospitalitate) , care oferă câștigătorului, 125 de puncte în clasamentul ATP, iar finalistului, 75 de puncte.

Sunt sanșe mari ca Adrian Ungur , care a părăsit turneul CH de la Furth în primul tur la simplu și în “sferturi”  în proba de dublu (alături de Costin Pavăl) să participe și la turneul italian la dublu, unde este clasat pe locul 110 ATP. Tabloul principal se va stabili deasemenea, tot în acest weekend .

Să le urăm succes !

Daniel RaduDoarTenis.ro

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close